fredag 31 juli 2009

Berlocker

Några berlocker jag gjort....


tisdag 28 juli 2009

Lycka

Ett armband med en berlock, med texten LYCKA. 250kr
Armbandet går att få med andra berlocker och hängen.

söndag 26 juli 2009

Kärlekens ring



En ring jag gjorde i torsdags, men som snabbt försvann ner till Stockholm med min faster, så snabbt att jag inte han ta ett ordentligt kort på den... En lite rolig och annorlunda modell!

Systra mi

.... eller söstra mi som Birk säger till Ronja i boken Ronja Rövardotter. Fin present till en syster.

Tre bilder med tre olika förslag på hur det kan hänga runt halsen.


Rektangulära berlocker med text. Pris beroende på storlek och tjocklek. Från 150kr och uppåt.

lördag 25 juli 2009

Tjorv

En tjorv i silvertråd. Snygg i både silverkedja och läderrem. 180kr


fredag 24 juli 2009

Omlott


Igår tog jag tag i att göra en ring jag länge tänkt göra. En ring av fyrkantig tråd som går omlott. Enkel, stilren och skön att ha på fingret.


torsdag 23 juli 2009

Mycket gjort idag!

Har varit i Smedjan ikväll, arbetat och pysslat på lite. Fick rätt mycket gjort, bland annat en ring som jag tror kommer bli min nya favvo!

Lägger upp bilder imorgon.

tisdag 21 juli 2009

Sotade bokstäver

Här har ni bilder på vilken skillnad det kan bli på ett halsband med sotade och ej sotade bokstäver. Jag som annars inte sotar bokstäver i onödan, tycker att just detta halsband passar sig bäst med sotade bokstäver. Vad tycker ni?



onsdag 15 juli 2009

50-års present

Min svärmor Annacarin fyllde nyligen 50 år. I present fick hon ett halsband jag gjort med med hennes initialer AD. Annacarin är konstnär (www.adstudio.se) och skriver ihop sina initialer på ett speciellt sätt på sina tavlor och konstverk. Jag kände så klart att jag var tvungen att ta tillfället i akt... här har ni resultatet!

Initialerna på en tavla.

måndag 13 juli 2009

Mer armband


Här har ni lite mer bilder på några armband jag gjort. Dessa armband är med både berlocker och pärlor. Armband med endast berlocker på, dvs i enbart silver, är även det väldigt fint.
(Berlockerna på armbanden på bilderna är inte stämplade, de stämplas efter önskemål.)



söndag 12 juli 2009

Svarta eller neutrala bokstäver?

Alla stansade bokstäver går att få ifyllda med svart om så önskas. Jag tycker själv att stansade bokstäver är finast neutrala, men de blir så klart tydligare och framhävs mer om de fylls i med svart färg, vilket kan vara bra, speciellt till 1,5mm bokstäver.

Kommer inom kort att lägga ut bilder på vilken skillnad det kan bli.

tisdag 7 juli 2009

En dag i Smedjan

Det är nästan en månad sedan jag var i smedjan sist. Har blivit ett litet uppehåll pga. vår utlandsresa och det otroligt varma och fina vädret här hemma. Så nu när det äntligen blev dags, blev det en heldag, och det blev mycket gjort. Här är två bilder på två smycken från igår.



En handgjord, så kallad amulettring, 35mm i diameter. Stansad med orden amor vincit omnia, kärleken övervinner allt. Vill du ha en stansad amulettring? Väl själv vad du vill att det ska stå på den, ett namn, ett ord eller kanske helt utan text? ( Vill du, kan jag fylla i bokstäverna med svart för att texten ska synas bättre. Smaksak.)

280kr



Halsband i läderrem. Plommon, 36mm lång.

200kr

lördag 4 juli 2009

Hänge


150kr

fredag 3 juli 2009

Alla smycken

Har just gjort en liten lista här till höger på sidan där man kan välja att se på olika typer smycken. Kolla där, så får ni även se tidigare inlägg!

Trevlig helg!

onsdag 1 juli 2009

Mina smycken

Letar du efter ett smycke med personlig touch och som dessutom är unikt har du kommit helt rätt! Alla smycken jag lägger ut på sidan är skapade av mig för hand, vilket gör dem unika, då inget annat smycke är det andra likt!

Är du intresserad av att köpa smycken från sidan? Vill du kanske att jag ska skapa någonting personligt till just dig? Eller har du några andra funderingar?

Hör av dig till mig!

Snygga armband



Det här är ett armband jag byggt ihop av massa små, små ringar (tillverkade i smedjan). Sedan har jag fäst några pärlor och gjort två små berlocker med stämplade hjärtan i som jag tyckte passade bra. 

Går att blanda och göra i olika färger (pärlorna), med olika berlocker (namn, ord, symboler) på många sätt och i alla storlekar.

Jag har många små ringar, pärlor och berlocker på lager som väntar på att bli ihopsatta! Tillverkar armband efter intresse på beställning. Kanske har du ett eget förslag på hur du vill att det ska se ut? Kommer inom kort att lägga upp fler bilder på förslag.

(Nedan en bild på ett armband  med svarta glaspärlor och ett utan pärlor och berlocker.)



Avlånga örhängen


35mm långa. Enkla och snygga både på fest och till vardags!
250kr

Unika namnsmycken!



Det här är ett hänge till ett halsband jag gjorde för länge sedan. Jag snodde idéen från serien Sex and the city, där Carrie har ett smycke med sitt namn. Jag utvecklade dock ideen till att göra mitt namn efter min egen namnteckning! Bara att fästa kedjan i öglorna. 

Ett roligt och unikt smycke att bära runt halsen. Vill du ha ett halsband med din namnteckning? Hör av dig! 

Pris beroende på storlek.

Stav



Jag gillar som sagt enkla, rena smycken... och här är ett till! 



Pris: 200kr

Slingrad




180kr

Docendo discimus



Att stämpla in ett budskap/ ordspråk/ namn/ citat på en ring gör den mer personlig. Jag valde att stämplade in Docendo discimus i min första ring, vilket betyder, genom att lära andra lär vi oss själva

Ringen blir inte bara snygg med stämplade budskap/ ordspråk/ namn / cita, utan den betyder också någonting.

Vill du att jag ska stämpla in ett dudskap/ordspråk/ namn eller ett ord på din ring? Hör av dig!

Innom




Smycket passar bra i både silver och läderrem, enkelt och unikt. 200kr

Styrka



Kvinnotecken. Stort, passar bäst i lång läderrem. 250kr.

Stort hjärta



Stort hjärta. Snyggt i lång läderrem! 180kr