tisdag 30 juni 2009

Stora örhängen!































Jag gillar stora örhängen. Dessa är just nu mina favoriter!
250kr

Hej, hej och välkommen till min blogg, Linas smycken!!

För att vara en blogg som endast är en dag gammal tror jag att jag har extremt många inlägg! Har kämpat för att snabbt lägga in så många bilder som möjligt för att ni ska ha någonting att titta på och få en känsla av vad jag håller på med. Det här är ju en blogg jag skapat för att få möjlighet att visa upp de smycken jag smider och tillverkar. För att se om det finns intresse för mina smycken och eventuellt en försäljning. Vill du kanske att jag ska tillverka ett speciellt smycke till just dig?

Lämna gärna kommentarer eller maila mig om du funderar över någonting!

Örhängen



Rektangulärna stilrena örhängen. 
(kommer poleras innan försäljning)

180kr

Hjärta



Silverhjärta. Passar lika bra i silverkedja som i läderräm. Pris beroende på storlek, detta 150kr

H2O


150kr. 

Bankad ring



1,5mm tjock ring. Bankad för stör att få lite mer struktur,glitter och glans.

Tre hjärtan




Ring med tre hjärtan instämplade. Tyvärr är den för stor för mig..



Mitt favvo-armband!


Det här är mitt favvoarmband, som jag använder nästan dagligen. Armbandet är, som alla andra silversmycken jag gör, i 925 silver. Just det här armbandet var ett av de första smycken jag gjorde i smedjan. Jag har för hand tillverkat varje del av armbandet själv, varje ring i kedjan och låset, ett så kallat "toggle lås".

"Klumpen"


Det här vackra och stilrena smycket uppstod då jag smälte samman allt "spill" jag hade över. Ett tungt och rejält smycke. Tänk att något så fint kommit av massa "skräp".... 
250kr

Min egen, unika kedja


Min egentillverkade kedja som jag tillverkat var ända liten länk på själv! Mitt största projekt i smedjan hittills. Nöjd blev jag!!

Tyvärr är den inte till salu...

måndag 29 juni 2009

Droppe



 Ett av mina favorithalsband! Passar bra med både silverkedja och svart läder. 37mm högt.
350kr

Stilrent och enkelt halsband.


200kr



Crea diem!




Crea diem är ett latinskt ordspråk och betyder skapa dagen 
(Smycket är 27mmbrett & 37mm högt.)

250kr



Mina första ringar!!



Den första ringen jag tillverkade själv valde jag att stämpla in ett budskap på. Mitt yrkesval fick ge uttryck i ett latinskt ordspråk, docendo discimus, vilket betyder genom att lära andra lär vi oss själva

Det börjar nu vara ett tag sedan jag slet med dessa i smedjan, och som bilden visar är ringarna rätt slitna efter flitigt användande, men silver blir ju bara snyggare med tiden... eller hur!?

Initialer


Mina initialer, LE, i lite gammeldags tappning. Ett av mina senaste smycken som jag är väldigt förtjust i. Hänger vanligtvis i en silverkedja. Jag tycker om att man vid första ögonkastet inte ser vad det står/föreställer...

Vill du ha ett liknande smycke med dina initialer? Maila mig!
Pris beroende på storlek.

Ny i bloggvärlden.....

Den här bloggen har jag startat för att dela med mig av mina kreationer i silver. Jag kommer här att lägga upp bilder på alla mina smycken och annat jag skapat. Min avsikt är att skapa, utveckla min kreativa sida och dela med mig av det. Vid intresse finns även mina smycken till salu!